fbpx

video | Marinela Bezer, detalii despre nunta sa de pe Coasta de Azur: Mi-am pregătit 10 rochii, am purtat nouă

S-au schimbat rochii, s-au ținut discursuri emoționante și s-a dansat până în zori. Vloggerița Marinela Bezer a relatat detalii despre nunta sa de pe Coasta de Azur într-un interviu din cadrul emisiunii „Prima Oră”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Marinela a declarat că vila unde a avut loc nunta a fost rezervată cu un an înainte de eveniment, însă pregătirile generale au început cu doi ani înainte.

„Am organizat nunta așa cum ne-ar fi plăcut nouă să ne simțim ca invitați. Pentru oaspeți am rezervat hotelul din contul nostru. Sunt mai mult ca mulțumită de cum a ieșit totul. Am participat la procesul de organizare, știam totul în detalii cum se va întâmpla și oricum a fost o surpriză pentru mine”, a relatat Marinela.

Vloggerița spune că și-a pregătit pentru eveniment 10 rochii, însă a purtat nouă. Toate ținutele au fost create de brandul familiei, fiind o colaborare între ideile Marinelei și ale mamei sale, Lilia Bezer.

Pe 10 august a avut loc cununia religioasă a Marinelei și a lui Vlad, chiar în ziua când au împlinit 10 ani de când se cunosc. Vloggerița a relatat și despre luna de miere pe care o plănuiesc în această toamnă. Marinela nu a dezvăluit ce destinație au ales, însă a punctat că este una exotică.

Vezi și: 

video, foto | Nuntă cu muzică moldovenească pe Coasta de Azur. Marinela Bezer și Vlad Gațcan și-au unit destinele într-o locație de elită

Articole asemănătoare

Back to top button