fbpx

video | „M-au ținut o oră”. Un canadian povestește experiența avută cu polițiștii de patrulare din Republica Moldova

Unul dintre autorii vlogului JetLag Warriors a fost amendat în timp ce șofa pe drumurile din Republica Moldova. Steve a trebuit să plătească 450 de lei, însă spune că nu înțelege dacă inspectorul care l-a oprit ar fi vrut mită, fiind anterior avertizat că țara noastră este coruptă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a depășit viteza cu aproximativ 20 de kilometri pe oră, însă întocmirea procesului verbal a durat, afirmă Steve. Despre acest fapt el a fost avertizat de câteva ori și de ofițer.

Polițistul intenționa să îl amendeze și pentru lipsa vinietei, vloggerul afirmând că nu știa că este obligatorie, iar la vamă nu a fost anunțat despre această obligativitate. Aproximativ o oră s-ar fi efectuat formalitățile, iar polițistul a scris greșit data nașterii șoferului, deoarece în actele sale luna și ziua sunt notate invers, comparativ cu documentele emise în Republica Moldova.

După ce și-a dat seama de eroare, din spusele lui Steve, polițistul a renunțat la amenda pentru lipsa vinietei, care era de circa 3000 de lei, fixând doar sancțiunea de 450 de lei pentru depășirea limitei de viteză.

 

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

CITEȘTE ȘI:

„Cine a zis că Moldova e plictisitoare?”! Un cuplu de vloggeri ne-a vizitat țara, a gustat pateurile de la Piața Centrală și s-a scăldat la Valea Morilor

Articole asemănătoare

Back to top button