fbpx

video | Larry, cel mai faimos motan britanic, a gonit o vulpe care se apropiase de reședința premierului

Larry, cel mai faimos motan din Marea Britanie, care locuiește de 11 ani la Downing Street nr. 10, a fost filmat gonind o vulpe din fața reședinței premierilor britanici, scrie Digi24, cu referire la The Guardian.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În filmare, Larry este surprins în timp ce pândește o vulpe care a ajuns pe faimoasa stradă din Londra. Pe măsură ce Larry se apropie, vulpea se retrage, iar la un moment dat se ascunde într-un tufiș. Motanul își ia avânt și se lansează în tufiș, iar vulpea speriată o ia la fugă cu Larry după ea. După ce a gonit intrusul de pe stradă, Larry abandonează urmărirea.

Larry locuiește la Downing Street 10 din 1 februarie 2011 și este prima pisică care a primit titlul oficial de prinzător șef de șoareci. Motanul a fost adus de la adăpostul de animale Battersea tocmai datorită calităților sale de a prinde șoareci.

„Larry își petrece zilele întâmpinând oaspeții, inspectând sistemele de securitate și testând calitățile mobilierului privind dormitul”, se arată pe site-ul Downing Street. „Responsabilitățile sale zilnice includ și găsirea unei soluții pentru populația de șoareci din reședința”.

Articole asemănătoare

Back to top button