fbpx

video | Ion Ceban, protagonistul unei parodii. Reacția socialistului: „Eu credeam că e pentru Eurovision”

O parodie, realizată de autorii emisiunii „Made in Moldova”, îl are drept protagonist pe secretarul PSRM pe probleme ideologice, Ion Ceban, și este montată pe fundalul piesei „Твои глаза”, cântată de Svetlana Loboda.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În piesă sunt descrise ironic anumite activități politice ale șefului fracțiunii socialiste în Consiliul municipal Chișinău. Ceban este luat peste picior și pentru atitudinea sa față de președintele Igor Dodon, fiind surprins cum îi șterge de praf portretul de pe masa pe care mai stau un ciocan și o seceră, făcându-se aluzie la trecutul comunist al celor doi.

Reacția membrului PSRM nu s-a lăsat prea mult așteptată, acesta venind cu un comentariu amuzant pe care l-a scris pe rețelele de socializare.

„Oh, cât au cheltuit democrații. Credeam că poate este pentru Eurovision. De fapt, sunt sigur că nu vor permite, acolo apare poza președintelui. CEC-ul va tăia această secvență”, a ironizat socialistul.

La doar câteva ore de la apariția clipului, acesta a adunat peste 1000 de vizualizări pe Youtube și zeci de distribuiri pe Facebook, care continuă să crească.

Articole asemănătoare

Back to top button