fbpx

video | Făcea tort decorat cu verde de briliant și visa să își realizeze dorințele. Emilian Crețu a povestit cu lacrimi în ochi despre casa copilăriei sale

Emilian Crețu, împreună cu mama, nepoțica și surorile sale, au primit o echipă de filmare la casa renovată de la Negureni. Familia a povestit, vizibil emoționată, despre vremurile demult trecute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actorul a relatat că visul lui era să își repare casa din sat deoarece anume acolo se păstrează cele mai frumoase amintiri. Acesta a povestit că, atunci când era mic, nu avea bani ca să schimbe sticla stricată la geam și prindea pelicula cu pioneze, iar, înainte de hram, pentru a camufla gaura prispei din lemn – punea bandă adezivă și o vopsea.

„Nu am vrut o casă nouă. Am casa mea. Acești pereți păstrează acele amintiri frumoase. Acele zgomote. Chiar din păcate și acele certuri. Cred în tot ce înseamnă sentiment, ce înseamnă familie”, a spus Emilian Crețu.

Totodată, Emilian, fiind înconjurat de familie, a mai menționat că acum are patru fete alături și sunt cele mai importante pentru el. Dar, printre altele, a mai făcut referire și la viitoarea lui soție.

„Sunt fetele din viața mea pe care le iubesc pe una mai mult decât pe cealaltă. Când o să vină soția, o să vină. Dar filmulețul nu e despre ea”, a spus Crețu.

Mama artistului a povestit că nu s-a obișnuit cu schimbările, dar știe că feciorul ei a depus mult suflet și apreciază asta. Toți împreună, cei cinci, au răsfoit albume vechi și au arătat oamenilor cum arăta cândva casa lor. Pe de altă parte, Emilian spune că, chiar dacă trebuie să ia decizii importante, cere întotdeauna părerea femeilor din viața lui.

În timpul filmărilor, cei trei frați s-au adunat ca pe vremuri și au preparat tortul copilăriei lor. Aceștia l-au făcut din biscuiți, au colorat untul cu sveclă roșie, dar nu au găsit verdele de briliant cu care decorau prăjitura pe vremuri. Emilian a povestit fanilor că mai are planuri și își dorește să facă și un bazin în curtea casei părintești. Dar asta este încă un secret pentru mama actorului.

Articole asemănătoare

Back to top button