fbpx

video | „Eram descurajată de părinți, de toți”. Iuliana Beregoi, despre faimă, hate, venituri și dragoste

Iuliana Beregoi, tânăra a cărei nume este cunoscut atât în Republica Moldova, cât și în România, a fost invitata emisiunii Offline cu Doina Chiorescu. Adolescenta, care curând urmează să împlinească 16 ani, a vorbit despre cum a început povestea ei în lumea muzicii și ce a urmat după.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iuliana a început să cânte de la 4 ani. Tot pe atunci și-a dat seama că îi place să danseze, dar și să facă gimnastică.

„Până la vârsta de 10 ani nu prea am avut succes. Mergeam la concursuri, însă asta nu mă ajuta. Mereu eram descurajată de părinți, cei care care erau acolo”, a spus Iuliana.

Actualii ei manageri i-a întâlnit la concursul Music for Kids. Tot atunci i s-a propus și să își lanseze prima piesă – „Vina Mea” – care a avut un succes enorm pe piața muzicală din Moldova. Iuliana nu a vrut să divulge care îi sunt câștigurile din cariera muzicală, însă a menționat că de acest lucru se ocupă managera ei de la Mixton Music – Alina.

Tânăra artistă susține că întotdeauna a avut parte de hate și mesaje răutăcioase. Totuși, a acționat indiferent și niciodată nu a fost depășită de situație. „Chiar și atunci când colegii râdeau de mine, eu știam că am în spate Generația Z”, a adăugat adolescenta.

Fiind întrebată despre planurile de viitor, Iuliana a spus că-și dorește să termine liceul în Moldova, iar mai apoi poate își va continua studiile în România.

Cea mai recentă piesă lansată de Iuliana Beregoi este „Doi Ochi”. Vezi în interviul de mai jos despre cine cântă Iuliana în piesă.

Articole asemănătoare

Back to top button