fbpx

video | „Ei voiau alt copil, eu am apărut spontan”. Lia Taburcean, despre relația cu familia adoptivă

A devenit cunoscută pentru melodiile săltărețe cântate la aproape toate nunțile din Moldova, însă puțini îi cunosc viața personală, care nu a fost întotdeauna atât de veselă precum sunt piesele sale. Este vorba despre Lia Taburcean, tânăra artistă din țara noastră, care a oferit un interviu emoționant pentru un post de televiziune. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Interpreta a povestit mai multe detalii despre viața „de acasă”, dar și despre relația pe care o are cu părinții adoptivi.

„Mi s-a spus asta la 5-6 ani. Relația cu mama mea, când eram mică, era foarte complicată, nu o aveam la suflet. Îl iubeam foarte tare pe tatăl meu, el a fost primul care m-a luat în brațe și i-am zâmbit. Ei voiau alt copil să adopte, adică eu am apărut spontan, repede, din fugă. Tatăl meu mi-a povestit tot. Crescând mai mare, ea (mama) venind să lucreze la Chișinău, am început să-i simt lipsa și am început să o iubesc mai mult. Acum suntem bune prietene”, a menționat tânăra.

Anterior, Lia a povestit într-un interviu pentru ZUGO cum a aflat despre faptul că a fost adoptată și care ar fi fost reacția sa dacă i se spunea despre acest lucru la vârsta pe care o are acum.

„Părinții mei au dorit să facă o minune și m-au adoptat de la vârsta de 6 luni. Eu nu știam de asta până la 5 anișori când căutam în garderobă ceva, habar nu am ce căutam. Îmi amintesc cum am găsit foaia pe care scria despre adopție, dar nu înțelegeam ce scrie acolo, deși știam a citi deja – tata se ocupa des cu mine.

Am ieșit afară. Îmi amintesc că mama mea încerca să facă chiperi umpluți și îi curăța într-un vas. Eu am mers la ea și am întrebat-o: „- Ce înseamnă asta?!”, la care ea mi-a zis: „- Du-te la tata și întreabă-l”. Tata, la rândul lui, mă trimetea la mama. Într-un final, ei s-au hotărit să-mi vorbească ambii. De fapt, fiind mică, asta nu a fost prea important pentru mine. Acum înțeleg că este un plus mare faptul că am aflat despre adopție când eram copil. Dacă îmi spuneau acum, la vârsta asta, psihologic poate acționam altfel, dar așa a fost destul de bine”, spunea ea anterior.

Momentul îl puteți urmări începând cu minutul 12:18.

Articole asemănătoare

Back to top button