fbpx

video | De la muzică, la filme. Irina Rimes debutează într-un dublaj de animație, oferindu-și vocea unei regine malefice

Vocea Irinei Rimes va putea fi audiată și pe marile ecrane de pe 27 februarie, întrucât cântăreața îi oferă glas reginei Watevra Wa’Nabi din „Mare Aventura Lego 2”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Faimoasa cântăreață dublează personajul principal al peliculei, o regină malefică cu multe planuri ascunse și o atitudine mereu schimbătoare. Irina a declarat, pentru presa românească, că s-a gândit foarte mult înainte de a lua acestă decizie, iar acum este sigură că va mai repeta experiența.

„Trebuie să recunosc că mi-a plăcut şi cred că o să mai fac asta. Când mi s-a propus să dublez regina, personajul principal, m-am simţit puţin flatată, chiar dacă este un personaj negativ, pentru că mă regăsesc în anumite glume pe care le face, în tiparele ei de comportament. Sunt şi eu uneori răutăcioasă, cu măsură, însă consider că nu e un păcat mare să fii aşa din când în când”, a mai spus Rimes.

Marea aventură Lego aduce pe ecrane povestea surprinzătoare a lui Emmet, un băiat obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de „persoană extraordinară” şi „salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

Și la Chișinău animația va putea fi vizionată în 3D de pe 27 februarie.

Articole asemănătoare

Back to top button