fbpx

video | De la actorie la politică nu-i decât un pas. Angelina Jolie nu exclude candidatura la preşedinţia Statelor Unite

Renumita actriță Angelina Jolie a susținut într-un interviu pentru BBC Radio 4 că este posibilă intrarea ei în politică, ba chiar ar putea să candideze la președinția Statelor Unite ale Americii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vedeta a menționat că ar face acest pas, dat fiind faptul că trecutul ei este unul curat și este gata să plece acolo unde este nevoie de ea.

„Dacă mă întrebai acum 20 de ani, aş fi râs. Întotdeauna am spus că merg acolo unde este nevoie de mine. Nu ştiu dacă sunt potrivită pentru politică, dar, de asemenea, am glumit că nu ştiu dacă am vreun schelet în dulap. Aşa că sunt deschisă şi disponibilă. Pot îndura multe, ceea ce e bine. Voi face tot ceea ce voi crede că va aduce schimbare”, a declarat Angelina Jolie.

Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, nu a spus, însă, când ar urma să facă pasul spre politică. Aceasta e cunoscută și pentru implicarea în campanii privind refugiații, combaterea violenței sau protecția mediului, scrie digi24.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button