fbpx

video | Dan Negru, despre oamenii din Republica Moldova: „Au un alt tip de bunătate”

Celebrul prezentator Dan Negru a făcut mai multe dezvăluiri despre sentimentele pe care le are pentru Republica Moldova în cadrul unui Interviu fără Protocol, oferit lui Dorin Galben. Jurnalistul a dezvăluit că îi place mâncarea bună de la Chișinău și că nu îl deranjează accentul localnicilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Vezi bunătatea la ei. Au un alt tip de bunătate. Un alt tip de respect. (…) Românii sunt experți în parastas. Când moare unul: Ce tare a fost. Dar în viață nu îl vezi la televizor. Nu îl vezi pe nici un ecran. (…) 

În Moldova există respectul pentru oameni, pentru artă mai ales, și în timpul vieții. Am descoperit cu bucurie asta.(…) Când am venit aici, mi-am dat seama. E o blândețe, a spus prezentatorul.

El a făcut mărturisiri și despre activitatea pe care a început-o în Republica Moldova, dezvăluind că a acceptat anume din cauza formatelor mari ale proiectelor care i s-au propus. Totuși, acesta nu știa prea multe despre partea din spatele televiziunii la care urma să lucreze și nici nu îl interesează acest aspect.

Negru a recunoscut că s- a văzut de câteva ori cu Vlad Plahotniuc, însă a ezitat să spună o părere, menționând că nu o poate face după „discuții de trei minute”.

Cât despre locurile preferate din Republica Moldova, el le recomandă celor de peste Prut să vadă mănăstirea Căpriana, să se plimbe prin Chișinău și să meargă pe malul Nistrului. La fel, basarabenilor care vizitează România, Dan Negru le sugerează să descopere Timișoara.

Articole asemănătoare

Back to top button