fbpx

video | Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă în închisoare. Cât trebuie să plătească sportivul pentru a scăpa basma curată?

Faimosul sportiv Cristiano Ronaldo, în vârstă de 33 de ani, a participat astăzi, în jurul orei locale 10:00, la o audiere finală în procesul de evaziune fiscală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După doar câteva minute în care a avut loc tot procesul de judecată, procurorii au cerut în cazul său o sentinţă de 23 de luni de închisoare şi o amendă de 18,8 milioane de euro.

Cu toate acestea, sportivul nu va sta după gratii, asta datorită naturii non-violente a crimei lui și a legii spaniole, care dictează că „un termen de închisoare de mai puțin de doi ani poate servi ca probațiune pentru infractori pentru prima dată”.

Atât la intrare, cât și la ieșirea din tribunal, Cristiano a părut foarte pozitiv. Cu zâmbetul pe față, îmbrăcat elegant, în negru și cu ochelari de soare, acesta a venit însoțit de iubita sa Georgina Rodriguez şi de avocatul José Antonio Choclan. La plecare, câștigătorul de cinci ori la Ballon d’Or a semnat autografe și a zis că „totul e perfect”.

De menționat că vestitul fotbalist a fost acuzat că a utilizat mai multe firme paravan din Insulele Virgine şi Irlanda, cu impozite scăzute, pentru a evita să-şi plătească taxele în Spania, scrie digisport.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button