fbpx

video | Ceslav Ciuhrii, despre fiul cu Natalia Gordienko, motivul separării și șantajul după nașterea lui Cristian

Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii a vorbit în cadrul unui „Interviu fără protocol” pentru Dorin Galben, despre copilul cu artista Natalia Gordienko, șantajul după nașterea fiului lor Cristian și care a fost motivul separării celor doi. Deși au fost împreună doar un an, relația lor a fost intensă și „niciodată nu au ascuns că sunt împreună”, a declarat acesta. Potrivit omului de afaceri, decizia de a divorța a fost luată de comun acord. 

„Cristian este băiatul meu”

„Cristian este băiatul meu. Relația a apărut dintr-o scânteie. În acea perioadă eram divorțat. Mulți au acuzat-o pe Natalia că s-a băgat în altă familie, nu este adevărat. Acea relație a apărut mult mai târziu, pentru că ea era căsătorită, noi eram prieteni. Relația noastră nu a durat foarte mult, a fost una foarte intensă și din care s-a născut Cristian.

El a fost făcut din dragoste și mă face fericit. Este un copil minunat și chiar îi mulțumesc pentru acest copil. Nu pot să spun exact motivul despărțirii noastre. Acea perioadă în care am fost împreună a fost foarte intensă, la emoții și dragoste. Asta se vede de fapt pe Cristian, pentru că e un copil foarte deștept și frumos”, a declarat Ceslav Ciuhrii.

„I-am dat posibilitatea să fie un om liber, doar că noi suntem diferiți și de aceasta nu a mers relația”

Totodată, omul de afaceri susține că într-o relație, trebuie să alegi: cariera sau partenerul: „Eu nu vreau să schimb pe nimeni, fiecare om trebuie să fie în felul lui original și să nu depindă de cineva, dacă nu are chef să meargă undeva sau să facă ceva, trebuie să fie un om liber. I-am dat posibilitatea să fie un om liber, doar că noi suntem diferiți și de aceasta nu a mers relația. Natalia este artist, este un om impulsiv și foarte emotivă, eu sunt calm și nu pot să-mi exprim tot timpul emoțiile.

Pentru mine e dificil. Într-o relație dragostea trebuie să fie tot timpul alimentată și tu să ai grijă, să nu fie afectată de unele acțiuni. Eu sunt sigur că așa cum eu o iubesc pe Natalia, mă iubește și dânsa, pentru că dragostea nu dispare, ea se transformă în altceva. Eu am simțit că ea mă iubește, deseori o surprind cum se uite la mine când mă joc cu Cristian, o văd cât de fericită e când ne vede împreună”.

Despre șantajul după nașterea fiului

Omul de afaceri a mai povestit că a avut un caz, acum câțiva ani, când cineva i-a cerut o sumă de bani pentru a nu face public că el este tatăl lui Cristian.

„N-am încercat să ascundem această relație. Niciodată n-am infirmat atunci când am fost întrebat. Am fost chiar surprins atunci când s-a născut Cristian, mi-a scris cineva că are o informație confidențială și dacă voi da o sumă de bani, nu o să facă public că sunt tatăl copilului Nataliei. I-am spus să-i dea drumul. A fost chiar foarte ciudat. Nu a fost o sumă mare, 1000 euro. Se vede că au fost niște studenți care au vrut să câștige ușor bani”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button