fbpx

video | Au cucerit publicul și au „cules” laude de la jurați. Prestațiile conaționalilor noștri în a două etapa de la SuperStar România

Conaționalii noștri care participă la concursul SuperStar România au cucerit public și în a doua ediție. Artiom Topal, Evelina Negru, Victoria Peșterean, Andrei Serjant și Ulizana Orozova sunt tinerii care au impresionat cu vocea, dar și ținuta scenică. Aceștia au fost apreciați de jurați și s-au calificat în etapa următoare a concursului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artiom Topal a evoluat cu piesa „I can’t dance”, generând chiar din primele secunde reacția lui Carla’s Dreams, membru al juriului. Acesta a cântat atât cu vocea, cât și la chitară, reușind să impresioneze „la pătrat”.

Evelina Negru a impresionat atât cu vocea, cât și cu vestimentația pentru care a optat. Aceasta a optat pentru piesa „Greedy” de Ariana Grande. În ciuda piesei complicate și a notelor înalte pe care le-a avut de atins, Evelina s-a descurcat și a fermecat juriul.

Victoria Peșterean a interpretat melodia „Never forget you”. Din primele clipe, tânăra i-a fost pe plac lui Carla’s Dreams, și nu doar. Victoria a fost susținută de public și a dus piesa deloc ușoară până la final cu brio.

Andrei Serjant a optat pentru o piesă în limba română, și anume „Doar Noi” de Mark Stam. Acesta și-a acompaniat vocea la chitară, reușind să capteze atenția publicului cu vocea sa masculină.

„Sign of the Times” de Harry Styles a cântat Ulizana Orozova. Aceasta a optat pentru un outfit roz-negru și a interpretat piesa așa cum a știut mai bine, atingând notele înalte ale melodiei.

Daniela Bejan a optat, de asemenea, pentru o melodie frumoasă în limba română – „Of, inimioară”. Aceasta e fermecat juriul cu vocea și sensibilitatea sa. Vezi momentul ei mai jos.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button