fbpx

video | Apariția coronavirusului a fost prezisă de „Familia Simpson”? Episodul care a pus pe jar fanii serialului de animație

Un nou zvon pune pe jar internauții. Mai mulți fani ai „Familiei Simpson” susțin că apariția coronavirusului a fost oarecum prezisă în serialul de animație, în cadrul unui episod difuzat în luna mai a anului 1993.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba de cel de-al 21-lea episod din al patrulea sezon. Conform scenariului, din cauza coletelor asiatice, un virus pericolos a ajuns în SUA. Așadar, dacă în viața reală virusul ucigaș și-a făcut apariția în China, în film – în Japonia, Osaka. De asemenea, în acel episod, un lucrător din orașul japonez a fost surprins cum strănută din cauza bolii.

„Nu e exact ca în realitate, dar Simpsonii par să fi prezis (din nou) izbucnirea virusului mortal?”, a scris un internaut pe Twitter.

Menționăm că nu este prima dată când se vorbește despre faptul că episoadele „Familiei Simpson” prezic anumite evenimente reale. Într-un filmuleț din 2007, Lisa Simpson rostește un discurs asemănător cu cel ținut de Greta Thunberg de la tribuna ONU.

Producția ar mai fi prevestit epidemia Ebola, alegerea lui Trump în funcția de președinte, atacurile teroriste din 2001, apariția apelurilor video, dar și mai multe evenimente legate de lumea mondenă.

Articole asemănătoare

Back to top button