fbpx

video | Anna Odobescu a povestit despre experiența Eurovision: „Eu am făcut ce a depins de mine. Nu ne așteptam”

La câteva zile de la finala concursului de muzică „Eurovision 2019”, Anna Odobescu a vorbit despre tot ce a însemnat să reprezinte Moldova la nivel internațional. Despre sentimentele și trăirile din această experiență, cântăreața a vorbit la emisiunea „O seară perfectă” de la Pro TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși a decis să nu vină imediat cu o reacție, Anna Odobescu a vorbit cu plăcere despre această etapa din viața ei care, spune ea, i-a oferit o lecție pentru cariera de mai departe. Totodată, artista a mărturisit că a creat piesa „Stay” într-un nou format, însă nu a avut permisiunea de a cânta varianta nouă pe scenă.

„Noi am vrut să facem acest aranjament pentru scenă și nu ne-a permis să schimbăm. De jumătate de an trăiesc doar cu melodia asta, dar oricum țin la ea și cred că noaptea dacă mă trezești o cânt fară nicio problemă.

Am fost și sunt foarte fericită că am avut această experiență frumoasă, pe care vreau să o repet numaidecât. Să mai treacă un pic de timp, să mai prind la puteri, să fac o piesă mai bună… pentru că melodia „Stay” a venit mai mult ca o propunere”, spune artista.

Cât despre rezultatele Eurovision, Anna a mărtursit că nu se aștepta și spera cu întreaga echipă că va ajunge în finală, însă, potrivit ei, totul a depins de alți factori.

„Nu ne așteptam desigur. Gândeam pozitiv și mi-am spus că totul va fi bine, că vom trece. Așa a fost să fie și concursul acesta este geopolitic. M-am bucurat foarte mult că la juriu am fost pe locul 7, puteam totuși să trec în finală.

Un pic am fost dezamăgită, dar oricum sunt mulțumită. Contează, totuși, ce impresii lași și am avut doar comentarii bune si frumoase acolo. Am avut o echipă super bună care m-a susținut… chiar si directorul Eurovisionului, ca sunt una dintre cele mai bune voci. Ce a depins de mine, eu tot am facut”, a mai zis ea.

Citește și: Mai bine mai târziu decât niciodată: Reacția Annei Odobescu la o săptămână de la evoluția pe scena Eurovisionului

video | Piesa ei nu a plăcut Europei. Anna Odobescu, a 5-a reprezentantă a Moldovei la ESC care nu a reușit să se califice în finală

Articole asemănătoare

Back to top button