fbpx

video | Anatol Melnic, despre cel mai mare păcat din viața sa, banii de la Dodon și amenințări cu moartea

Anatol Melnic a fost invitatul celei mai recente ediții a emisiunii Fără Protocol, moderată de Dorin Galben. Acesta a relatat despre cel mai mare păcat al său, nunțile cu scandal, ajutorul primit din partea lui Dodon și amenințările cu moartea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Regele” farselor a mărturisit că s-a spovedit la biserică o singură dată în viață, pe la 14-15 ani. Fiind întrebat despre cel mai mare păcat din viața sa, Anatol a admis că sunt farsele.

„Soția râde la glumele mele o dată în doi ani. Ea mă cunoaște foarte bine și știe ce poate să vină din mine, este cel mai mare critic”, a adăugat invitatul.

Anatol Melnic a spus că 50% dintre glume le face din plăcere, restul – pentru bani, iar emisiile în direct și momentele de improvizație îl obosesc mental.

Invitatul a relatat că în primii doi ani de când a început a face farse era așteptat în fiecare seară în fața blocului. „Au fost momente când ieșeam cu arma din taxi. Vedeam băieți cu cagule și bâte în mână… ”.

Dorin Galben a pomenit în timpul interviului despre banii primiți de Melnic de la Dodon, în urma realizării unui clip video. Este vorba despre 3000 de dolari.

„Toate lumea știe de banii ăștia. Igor Dodon m-a înțeles foarte bine. Noi ne știam și înainte de asta, iar el m-a ajutat să realizez clipul dat”, a spus Anatol Melnic. 

Vedeți mai jos ediția integrală.

Articole asemănătoare

Back to top button