fbpx

video | A „examinat-o”, apoi a cerut ajutor. Momentul în care un câine oprește o mașină pentru a-și salva stăpâna

Momentul în care o cățelușă oprește traficul pentru a-și salva stăpâna care leșinase a fost surprins de camerele de supraveghere în Stittsvilla, Canada. Femeia ieșise la plimbare cu patrupedul, dar s-a simțit rău și s-a prăbușit la pământ.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Câinele a „examinat-o”, apoi s-a oprit în mijlocul traseului, încercând astfel să oprească un automobil. Șoferul unei camionete a staționat și a chemat Ambulanța, iar echipajul medical care a intervenit i-a acordat femeii ajutorul necesar.

Ulterior, acesta a povestit presei locale că animalul era agitat și făcea tot ce îi stă în puteri pentru a cere ajutor, relatează libertatea.ro, cu referire la BBC. „Câinele mi-a blocat drumul. Stătea în mijlocul străzii, făcând tot felul de mișcări pentru a mă opri. Între timp, se și asigura că stăpâna sa este în regulă. A fost uimitor”, a relatat bărbatul presei locale.

Proprietara câinelui și-a revenit abia în Ambulanță. Aceasta povestește că era confuză și nu își amintea nimic din ce se întâmplase., însă este sigură că prietenul ei cu lăbuțe a contribuit la salvarea sa.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button