fbpx

video | A arătat că știe să mânuiască armele, dar și aparatele din sala de forță. Gheorghe Crețu și-a lansat spotul de prezentare pentru Mister Supranational

Gheorghe Crețu, primul moldovean care va participa la concursul Internațional Mister Supranational, și-a lansat sportul de prezentare. Acesta le-a arătat tuturor că știe să mânuiască la fel de bine atât armele, cât și aparatele din sala de sport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În spot, moldoveanul relatează despre experiența sa militară, demonstrează cum face exerciții și le povestește celor care privesc filmulețul că poate vorbi fluent câteva limbi. Anterior, Gheorghe a relatat pentru ZUGO că are studii juridice, a fost militar timp de cinci ani, iar de la o vreme face modeling. Tânărul originar din Ialoveni a absolvit liceul de cadeți, Academia de Poliție, iar ulterior fost înrolat timp de cinci ani în Legiunea Franceză.

Modelul a fost selectat pentru a participa la competiție în urma preselecției naționale Mister Supranational. Concursul internațional este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate modelelor masculine, unde aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor intelectuale, sportive și condiția lor fizică.

ZUGO îi dorește mult succes lui Gheorghe Crețu și promite să îi urmărească activitatea în cadrul concursului, dar și în afara acestuia.

Citește și: foto | A lăsat epoleții ca să ne zămbească de pe fotografii. Cine este primul moldovean care va participa la Mister Supranational?

Articole asemănătoare

Back to top button