fbpx

Un actor din „Emily in Paris”, luat în considerare pentru a juca rolul lui James Bond. Despre cine este vorba

Numele meu este Lucien – Lucien Laviscount. Actorul din „Emily in Paris” a apărut ca un candidat pentru a juca în următorul James Bond, ca înlocuitor al lui Daniel Craig. Actorul britanic, în vârstă de 30 de ani, a apărut pentru prima dată pe ecranele națiunii în 2007, în Grange Hill, înainte de roluri în Coronation Street și Waterloo Road, precum și în Celebrity Big Brother, înainte de Emily in Paris, scrie AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dar acum se pare că este luat în considerare pentru a juca rolul lui 007, actorul părând să atragă atenția producătoarei francizei, Barbara Broccoli, care este în căutarea următorului star după mandatul lui Craig.O sursă a declarat pentru Daily Mail: „Lucien bifează toate căsuțele. Este un actor super talentat, este extrem de chipeș și în ultimele 18 luni a câștigat o mulțime de fani noi de când s-a alăturat echipei Emily In Paris”.

Șefii Bond spun deja cum îl vedeți în smochingul lui 007, cât de elegant și potrivit rolului va arăta.” Apariția sa la Big Brother se pare că a fost un „punct nevralgic”, dar a fost la începutul carierei sale și nu mai este un personaj de profil înalt.

Anul trecut, Broccoli a declarat că camerele de filmat nu vor începe să filmeze pentru următorul film decât peste „cel puțin doi ani”. Potrivit caselor de pariuri, și alți actori sunt în căutare, printre care Aaron Taylor-Johnson, Tom Hardy, Rege-Jean Page și Richard Madden.

Printre actorii care au interpretat celebrul personaj al serviciilor secrete de-a lungul anilor se numără Timothy Dalton, George Lazenby, Roger Moore, Pierce Brosnan și Sean Connery.

Cel mai recent film din această franciză a fost No Time to Die din 2021, cu Daniel Craig în cea de-a cincea și ultima sa interpretare a agentului britanic fictiv MI6.

Articole asemănătoare

Back to top button