fbpx

Timpul e încă în favoarea ei! O tânără ce riscă să rămână paralizată cere ajutor pentru o intervenție la Barcelona

Are 22 de ani, este studentă și a fost diagnosticată recent cu malformație Chiari tip I, siringomielie și atrofie medulară difuză. Andreea Butnaru apelează la ajutorul oamenilor buni la suflet.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După multiple explicații și presupuneri, Andreea și-a obținut diagnosticul genetic, de la naștere și nu l-ar fi putit nicidecum ocoli. Nenorocul ei a fost să-l depisteze târziu, la 22 de ani.

Tratamentul medicamentos nu este o soluție și nu i-ar aduce careva îmbnătățiri. Unica soluție rămâne a fi doar o invazie chirurgicală ce-i poate schimba parcursul distrugerii măduvei spinării, apariției paraliziei, pierderii capacității de a simți durere și temperatură în zona spatelui și a mâinilor, dar și deformării coloanei vertebrale.

Boala a evoluat prezentând simptome precum: numeroase dureri de cap, spate, amețeli, vomă și slăbiciuni. Tocmai acestea au dat de înțeles că ceva nu este în regulă.

Timpul este încă în favoarea ei. Tânăra are norocul de a avea la dispoziție 6 luni pentru a reuși să adune suma de 19.300 de euro. Vremea însă trece, iar tinerei i-au mai 127 de zile în care poate colecta suma ce urmează a fi folosiă pentru o intervenție la o clinică din Spania.

Andreea solicită ajutorul tuturor oamenilor ce doresc să contribuie. Pentru mai multe detalii puteți accesa acest link.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button