fbpx

Tesla își deschide stațiile de încărcare pentru șoferii din Europa. Locațiile în care va fi testat programul

Tesla își deschide rețeaua de încărcare pentru alte mărci de mașini electrice pentru prima dată cu un program pilot în Țările de Jos, deoarece cel mai valoros producător de automobile din lume caută să introducă vehiculele electrice în mainstream.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Programul va fi testat în 10 locații din Țările de Jos, a declarat compania, adăugând că șoferii olandezi de vehicule electrice care nu sunt Tesla pot accesa stațiile Tesla sau Supercharger, prin aplicația Tesla, scrie playtech.ro.

Șoferii Tesla pot continua să folosească aceste stații, iar compania va monitoriza îndeaproape fiecare site pentru a detecta aglomerația.

Tesla operează peste 25.000 de Superchargere în întreaga lume, în timp ce alți producători de automobile au format alianțe sau au investit în startup-uri pentru rețele, în timp ce lansează în grabă vehicule electrice noi pe piață.

Cea mai profitabilă companie

Supercharger-urile sunt deschise mașinilor cu sistemul de încărcare combinat favorizat de BMW, Mercedes-Benz Daimler, Ford și Volkswagen, care include Audi și Porsche.

Tesla folosește standardul CCS în Europa, permițând unei game largi de mașini să se încarce în stații fără un adaptor care să folosească un conector similar.

Prețurile de taxare pentru șoferii non-Tesla vor include costuri suplimentare pentru a susține o gamă largă de vehicule și ajustări ale locului pentru a găzdui aceste vehicule, a spus Tesla. Prețul perceput poate fi redus cu un abonament de taxare, a adăugat acesta.

„Această mișcare sprijină direct misiunea noastră de a accelera tranziția lumii către energie durabilă”, a spus compania.

Tesla, care a depășit o capitalizare de piață de 1.000 de miliarde de dolari săptămâna trecută, a sfidat problemele lanțului de aprovizionare și penuria globală de cipuri pentru a marca un trimestru record pentru livrările de mașini, pe măsură ce cererea crește și investițiile sale în noi fabrici dau roade.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button