fbpx

Sunt 666 de perechi! A fost lansată o colecție de încălțăminte care conține sânge uman

În nuanțe de roșu și negru, cu mai multe pentagrame, cu o cruce atașată și câte o picătură de sânge uman – așa arată colecția de pantofi a rapperului american Lil Nas X. Încălțămintea a fost denumită „Satan”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Papucii au fost creați prin modificarea unui model Nike, însă producătorul originalului a punctat că nu are legătură cu inițiativa și nu o susține. Conceptul aparține unei companii din New York, numite MSCHF.

Ediția este limitată, formată din 666 de perechi Talpa are bule de aer, iar în fiecare pantof s-ar regăsi câte 60 de mililitri de cerneală și o picătură de sânge, care ar fi fost donat de membri echipei, spune producătorul.

O pereche de încălțăminte de acest gen costă 1018 dolari, cifra făcând referire la pasajul din Biblie care spune „L-am văzut pe Satana căzând ca un fulger din ceruri”, transmite presa străină. Totuși, mai mulți lideri religioși au criticat ideea, numind încălțămintea „malefică”. Ulterior, rapperul a lansat un videoclip în care ar lupta cu diavolul, iar unele voci afirmă că lansarea colecției a fost doar un mod de a promova noua sa producție.

De menționat că aceasta nu este prima încercare a MSCHF de a crea încălțăminte controversată. Bunăoară, anterior pe piață au fost puși „Jesus Shoes”, care conțineau apă sfințită din Iordan, dar și un crucifix.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button