fbpx

Sărbătoreşte Valentine’s Day pe „valurile” a 14 evenimente numai bune pentru cei îndrăgostiți de muzică, mâncare și artă

Ziua Îndrăgostiților este la doar câteva ore distanță, de aceea, dacă încă nu ai planuri, este timpul să îți pregătești agenda pentru un șir de evenimente unde te vei putea distinge cu muzică bună, oameni frumoși și mâncare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ziua dedicată dragostei trebuie petrecută memorabil în compania persoanelor apropiate inimii sau într-o atmosferă plăcută și relaxantă. Indiferent dacă ai găsit sau nu sufletul pereche, ZUGO te inspiră cu 14 activități, care te vor salva de plictiseală.

10:00 Cei ce vor să își savureze cafeaua de dimineață într-o atmosferă romantică și pe fundalul muzicii live, pot să aleagă un eveniment clasic, care promite melodii bune.

18:00 Ia-ți persoana dragă la o cină romantică. La Be my Valentine vei avea parte de o seară deosebită, cu mâncăruri și băuturi bune și atmosferă intimă, completată de muzică live.

18:15 Poezia mereu a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste, de aceea, ai ocazia să îți faci plinul de cultură, delectându-te cu un recital al poeților moldoveni.

18:30 Ziua îndrăgostiților este sărbătorită peste tot, inclusiv la OrheiLand, unde te așteaptă un concert ținut de unele dintre cele mai îndrăgite trupe rusești.

18:30 Chimia în dragoste poate fi înțeleasă alături de oamenii apropiați la un pahar de vorbă și la un spectacol de experimente.

19:00 Pentru iubitorii muzicii românești, Smiley va susține un concert care va „Aprinde Scânteia” dragostei în sufletul fiecăruia cu cele mai noi hit-uri ale anului.

19:00 Melomanii își pot provoca prietenii la un adevărat concurs al muzicii, ghicind cele mai renumite piese din toate timpurile.

19:00 Pentru cei care au nevoie de o pauză cu adevărat memorabilă, o mică călătorie în Lvov poate deveni modul perfect de a sărbători Valentine’s Day.

19:00 „Fie că ești femeie sau bărbat și cauți calea spre inima persoanei iubite, Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt un tot întreg”.

19:00 Simte limbajul dragostei alături de persoana iubită sau lasă-te dus de val, dansând pe cea mai energică muzică.

19:00 Unii pot transforma sărbătoarea de 14 februarie în Ziua Sfântului „Dragostin”, lăsându-se copleșiți de muzică specială într-o atmosferă de suflet.

20:00 Prinde momentul ofertelor speciale și al atmosferei romantice de neînlocuit cu un pahar de vin bun în compania unei persoane dragi.

20:00 Jazz-ul mereu a fost o alegere bună, atât pentru a trezi sentimentele de modă veche, cât și pentru a cuceri suflete.

20:00 Îndrăgostiții pot trece de la declarațiile simple de dragoste, la dedicații muzicale cântate la microfon. Dedică firii artistice din tine o seară romantică.

Articole asemănătoare

Back to top button