fbpx

R. Moldova, la un pas de calificare în grupele Ligii Campionilor. Sheriff, victorie categorică cu Dinamo Zagreb

Republica Moldova este la un pas de calificare în grupele UEFA Champions League. Sheriff Tiraspol a învins marți, la Tiraspol, pe Dinamo Zagreb cu scorul de 3:0.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Campioana Republicii Moldova a eliminat anterior Steaua Roșie Belgrad. De menționat este că în 2017-2018 echipa a ajuns în grupele Ligii Europa.

Internauții nu au ezitat să comenteze evenimentul, să se bucure pentru fotbaliști, dar și să glumească. „I-am zis lu Messi să vină la Sheriff, da el nu că PSG, PSG”, scrie un internaut.

„Oare se întâmplă o minune! La fotbal de plajă am câștigat turnirul. Am luat medalia de bronz la Olimpice. Dacă intrăm în Liga Campionilor precis vin vremurile bune. Dumnezeu vede totul”, spune alt internaut. Totodată, mai mulți microbiști au făcut glume despre faptul că Messi va cumpăra crenvurști și alcool de la fabricile transnistrene, iar Ronaldo va purta tricouri și încălțăminte ale brandurilor autohtone.

Pe 24 august echipa urmează să mai joace un meci cu Dinamo Zagreb. Dacă meciul de marți a fost jucat la Tiraspol, peste o săptămână sportivii vor încerca să obțină victorie la Zagreb.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button