fbpx

Prințul Harry s-a îndepărtat de familia regală pentru „a rupe ciclul suferinței”. Mărturiile pe care le-a făcut despre relația cu tata

Prințul Harry afirmă că a înțeles că tatăl său l-a tratat așa cum a fost și el tratat. El a dezvăluit în cadrul unui podcast că a decis să se îndepărteze de familia regală „pentru a rupe ciclul suferinței”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a precizat că nu este supărat pe tatăl său. Potrivit prințului Harry, părintele său a putut suferi când era tânăr, iar le a decis să nu îi repete greșelile.

„În calitate de părinte, dacă am experimentat vreo formă de durere sau suferință din cauza durerii sau suferinţei pe care tatăl meu sau părinții mei le-ar fi putut trăi, mă voi asigura că voi rupe ciclul”, a spus el, citat de presa străină. Totodată, mărturiile dezvăluie că nepotul reginei Elizabeth II s-a simțit „complet neajutorat” când, pe vremea copilăriei sale, prințesa Diana era urmărită de paparazzi.

Amintim că, la începutul anului 2020, Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că renunță la atribuțiile legale. Ulterior, aceștia s-au mutat în Statele Unite.

Articole asemănătoare

Back to top button