fbpx

Premieră în R. Moldova! Spectacolul care va fi prezentat de Crăciun pe scena Teatrului „Eugene Ionesco”

Actorii de la „Eugene Ionesco” te invită la teatru de Crăciun! În premieră absolută pentru Republica Moldova, un titlu cunoscut în toată lumea va fi prezentat pe scena teatrului chiar pe 7 ianuarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba despre spectacolul Peter Pan, un text scris de scriitorul și dramaturgul scoțian, James Matthew Barrie. O poveste îndrăgită de cei mari și de cei mici.

Peter Pan – 7,8 ianuarie, ora 18:30

Un spectacol pentru toate vârstele, care-i fură pe cei mici în acțiunea poveștii provocând-ui să zboare împreună cu Peter Pan în țara DE NICĂIERI trăind împreună cu personajele- momentul, clipa copilăriei, care peste ani v-a deveni doar un sentiment de amintire pe care nu-l vor mai putea trăi pe de plin niciodată. Și cei mari au posibilitatea să-și amintească de acel suav sentiment copilărie.

Link către bilete.

„Arta Conviețurii” – 9 ianuarie, ora 17:30

Spectacolul este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană și să revizuiți toate problemele ce țin de arta conviețuirii.

Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat însă totul degenerează într-o confruntare agresivă în urma căreia ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu.

Link către bilete.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button