fbpx

Pe urmele lui Moș Crăciun! Cum poți vedea locația în timp real a mult-așteptatului personaj al iernii

Ești nerăbădător/oare să ajungă Moș Crăciun în ospeție la tine? Ei bine, tehnologia și mult-așteptatul personaj al iernii și-au dat mâna pentru a crea un program în care copiii de toate vârstele îl pot urmări, cu multă curiozitate și suspans, pe Moșul care le livrează cadourile în fiecare an.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În Ajunul Crăciunului, oricine poate vedea unde se află Moș Crăciun în sania sa, grație unui program pus la dispoziție de Google. Santa Tracker oferă nu numai posibilitatea de a-l localiza pe Moș Crăciun, dar și șansa de a vedea satul acestuia. Curioșii pot chiar să se joace și să învețe cu elfii într-un loc magic.

Vezi și: Copii pot să-și șoptească dorințele lui Moș Crăciun, chiar la căsuța sa din centrul capitalei

Google oferă astfel posibilitatea de a vedea și câte cadouri a livrat Moș Crăciun, cât de departe este de casa ta, dar și care sunt condițiile meteo pe care le are de înfruntat. Santa Tracker a debutat în 2004, iar de atunci i-au fost implementate tot felul de funcții care să-i distreze pe copii: jocuri, filmulețe, ghicitori.

Conform Google, călătoria Moșului durează 25 de ore. Prima oprire o face în estul Rusiei. Vezi AICI traseul lui Moș Crăciun!

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button