fbpx

O nouă predicție de la familia Simpson? Ar fi prevăzut călătoria lui Richard Branson în spațiu

Se pare că pe lângă pandemie și asaltul Capitoliului din Statele Unite ale Americii, familia Simpson ar fi prevăzut și zborul comercial în spațiu. Fanii filmului animat au identificat predicția într-un episod din 2014.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De această dată, protagonist este Richard Branson. Fanii serialului afirmă că una dintre scene este similară cu zborul realizat recent de omul de afaceri.

În episodul „Războiul artei” din sezonul 25, un personaj care seamănă cu Branson plutește în interiorul unei aeronave, transmite Digi24. Precum era de așteptat, internauții nu au ezitat să caute teorii conspiraționiste și să distribuie informații despre asemănările izbitoare din film și realitate.

Amintim că, pe 11 iulie, Branson a decolat din Spaceport America, aflat în deșertul din New Mexico, și a ajuns cu nava la 15.000 de metri altitudine, după care ultima s-a desprins și a continuat singură drumul, până la 90 de kilometri deasupra Pământului, rămânând acolo timp de câteva minute.

Anterior, The Simpsons ar fi prezis că Greta Thunger ajunge la tribuna ONU. De asemenea, admiratorii serialului au găsit și asocieri între răspândirea COVID-19 și un episod în care cei din Springfield contractă un virus periculos, ajuns în regiuni prin intermediul coletelor livrate din Asia. Producția ar fi prevestit epidemia Ebola, alegerea lui Trump în funcția de președinte, atacurile teroriste din 2001, apariția apelurilor video, dar și mai multe evenimente legate de lumea mondenă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button