fbpx

O copleșesc emoțiile de fiecare dată când urcă pe scena de la Chișinău. Irina Rimes vorbește despre euforia concertelor susținute acasă

Deși are deja câțiva ani de când urcă pe scenele din diverse țări, acolo unde oamenii așteaptă cu nerăbdare să-i audă vocea și să-i vadă prezența, Irina Rimes mărturisește că încă mai are emoții în debutul unor prestații, mai ales în timpul celor de-acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artista a vorbit într-un interviu despre cel mai recent concert de la Chișinău, cel de la evenimentul „O seară în parc”, unde a cântat pentru sute de moldoveni adunați la Teatrul Verde să-i asculte timbrul gingaș și piesele copilăriei.

„Când am ieșit pe scenă, îmi tremurau picioarele de emoții. Nu cred că am experimentat asemenea emoții în trecutul apropiat. Am cântat cu orchestra, am cântat niște piese foarte sensibile – piese pe care le-am cântat în copilărie. Eram foarte emoționantă să nu uit versurile. Aceste emotii nu au fost neapărat constructive. Și, când e un concert mare, emoțiile mele cresc în intensitate. Mă gândesc să cânt cum trebuie, să sune bine, să reacționeze cei prezenți, să cânte cu mine. Vreau să profit de momentul ăsta”, a mărturist Irina.

Mai nou, moldoveanca va fi jurată la Vocea României, în cel de-al nouălea sezon, experiență despre care spune că este intens urmărită de familia sa. Părinții sunt cei care o ghidează și care vin mereu cu sfaturi.

„Se uită, comentează. Cultura lor muzicală e influențată de curentul de muzică rusească și de aceea nu m-ar ajuta neapărat cu sugestii de piese pentru concurenți.  În schimb, mama e foarte atentă cu cine și ce vorbesc, mă sună imediat și îmi zice: Dar acolo de ce ai spus așa? Dar acolo nu-i ok să spui așa!”, a conchis moldoveanca.

Articole asemănătoare

Back to top button