fbpx

Nu avea bani nici măcar pentru un bilet la autobuz. Irina Rimes a povestit despre cum și-a început cariera pe străzile Belgiei

Deși acum este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, dar și de peste Prut, acum câțiva ani era doar o tânără care încerca să supraviețuiască din muzică, cântând pe străzile din Belgia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Irina Rimes, vocea căreia se aude acum la toate radiourile, a povestit în cadrul primedii ediții a concursului „Vocea României” despre cum și-a început cariera de artistă. Tânăra a spus că uneori nu avea bani nici de bilet la autobuz, fapt pentru care stătea la mila trecătorilor pe stradă.

„Eu și soțul meu ne-am luat inima în dinți și ne-am dus în Belgia. Am luat pălăria și am adunat 110 de euro, cât costa biletul de autobuz. N-aveam bani de avion, n-aveam bani de întoarcere”, a povestit Irina Rimes.

Cântăreața, originară din Republica Moldova, a dezvăluit detaliul neștiut despre viața ei când încerca să o convingă pe o tânără din Craiova, care obișnuiește să cânte pe străzi în Roma, să vină în echipa sa.

„Imaginează-ți că nu avem bani nici să mergem la baie. Am ajuns în Frankfurt și stăteam ca proștii pe scaune și ne țineam să ajungem într-o benzinărie unde e baia gratis. Am prețuit și încă prețuiesc acel moment!”, a mai spus antrenoarea de la „Vocea României”.

Totuși, se pare că povestea Irinei nu a fost destul de convingătoare, pentru că tânăra din Craiova l-a ales pe Horia Brenciu.

Articole asemănătoare

Back to top button