fbpx

Nu a fost la ceremonia funerară, dar i-a adus tribut prințului Philip. Motivul pentru care Meghan Markle a lipsit de la înmormântare

Sâmbătă britanicii și-au luat rămas bun de la prințul Philip. La ceremonia funerară au participat 30 de membri ai familiei regale, însă Meghan Markle a lipsit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși în presa britanică se vehicula că soția prințului Harry nu ar fi prezentă din cauza neînțelegerilor pe care le are cu unii membri ai familiei soțului său, motivul pare să fie mai banal. Conform presei străine, fosta actriță americană este gravidă în luna a șasea, iar după ce a pierdut anterior o sarcină, medicii nu i-au recomandat să zboare cu avionul.

Totuși, există și versiuni precum că Meghan Markle nu și-ar fi dorit să fie în centrul atenției la înmormântare, în special după interviul controversat oferit jurnalistei Oprah Winfrey. Chiar și așa, se pare că soția prințului Harry nu a ezitat să transmită un mesaj de condoleanțele.

Bunăoară, aceasta a expediat o coroană de flori care ar avea semnificație aparte. Specialiștii afirmă că printre plante s-au regăsit floarea națională a Greciei, dar și cea care reprezintă simbolul Marinei Regale, pe care ducele de Edinburgh a slujit-o toată viața. La fel, coroana conține levănțică, rozmarin și trandafiri – care reprezintă amintirea, devotamentul și recunoștința.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

Elizabeth II a lăsat o scrisoare de adio pe sicriul prințului Philip. Povestea numelui scris pe răvaș

Articole asemănătoare

Back to top button