fbpx

Niciodată nu e prea târziu să-ți împlinești visul. Un bărbat din Puerto Rico a absolvit facultatea la 78 de ani

Nimic nu e imposibil și niciodată nu e prea târziu să-ți împlinești visul – este ceea ce transmite fapta unui bărbat din Puerto Rico, care, la vârsta de 78 de ani, a absolvit Facultatea de Inginerie Industrială din cadrul Universității Interamericana.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba de Ismael Mejias Soto, care, la vârsta de 19 ani, a fost nevoit să renunțe la studii. Cu toate acestea, chiar și peste zeci de ani, Ismael nu și-a abandonat visul tinereții.

Bărbatul este veteran de război și a muncit la Compania de Energie Electrică din Puerto Rico. Cu șase ani în urmă, acesta a reușit să facă pasul mult dorit.

„Sunt lucruri de la Dumnezeu. Într-o zi mergeam pe stradă și o tânără mi-a dat un flyer căruia nu i-am dat atenție inițial. Ajuns acasă, m-am uitat pe el și am văzut că era vorba despre cursurile de la universitate. Așa mi-a încolțit în minte ideea de a mă întoarce pe băncile școlii și de a termina studiile de inginerie la care am visat dintotdeauna”, a povestit Ismael Mejias Soto.

Pe când încă era la studii, Ismael a rămas văduv, mai apoi, însă, și-a unit destinele cu o profesoară, transmite libertatea.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button