fbpx

Nebunia Game of Thrones: Aproape 1,5 milioane de oameni au semnat petiția prin care cer refilmarea ultimului sezon

Ultimul sezon al celui mai popular serial din toate timpurile, Game of Thrones, i-a dezamăgit pe mulți fani ai producției cinematografice. Ca urmare a revoltei masive, a fost creată o petiție prin care oamenii cer refilmarea finalului serialului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fanii consideră că cei doi scenariști s-au dovedit a fi incompetenți în lipsa materialului sursă, adică a cărților din universul „A Song Of Ice And Fire”, creat de scriitorul George R. R. Martin.

David Benioff și D.B. Weiss s-au dovedit a fi scriitori groaznic de incompetenți. Acest serial merită un sezon final care are sens”, este o parte din textul care însoțește petiția.

După ce numărul de semnatari a ajuns la peste 1 milion, autorul inițiativei a spus că speră ca HBO să-l contacteze, iar imediat ce se va întâmpla acest lucru, va împărtăși mesajul cu internauții.

„Promit că dacă HBO mă contactează, cu orice cuvinte, voi împărtăși aici o nouă actualizare când voi putea. Nu am fost plătit (și nu am plătit nimic), așa cum au sugerat unii oameni, și nu primesc bani din donațiile făcute aici. Vă mulțumim din nou pentru sprijinul și cuvintele bune!”, spune Dylan D.

Până acum petiția a fost semnată de aproape 1,5 milioane de oameni din toată lumea.

Articole asemănătoare

Back to top button