fbpx

„Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm”. Dezvăluirile soției lui Schumacher despre starea sportivului

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, a vorbit despre starea de sănătate a sportivului într-un documentar. Filmul urmează să fie difuzat pe 15 septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pilotul Formulei 1 are 52 de ani și nu a apărut în spațiul public după 2013. Atunci el a devenit victima unui grav accident în timp ce schia.

Familia a fost mereu discretă în privința stării sale, însă periodic în spațiul public apăreau informații despre Schumacher.  Portalul Tele-Loisirs, citat de DigiSport, a dezvăluit o parte din mărturisirile făcute de Corinna Schumacher în documentar.

„Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere. Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament.

Facem totul pentru a-i îmbunătăți starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a mai spus Corinna Schumacher.

Producția integrală va apărea pe Netflix. În film se vor prezenta interviuri în exclusivitate cu soția pilotului, cei doi copii ai lor, și cu alte persoane apropiate. Producția apare la sau 30 de ani de ala debutul sportivului la Formula 1 și este unica susținută de familie.

Anterior, într-un material publicat de ziarul El Mundo se relata că Schumacher nu ar putea vorbi încă și ar comunica doar prin mișcarea ochilor. La fel, conform sursei, sportivul ar putea fi vizitat doar de trei  persoane, familia pilotului s-ar fi mutat în Spania, iar soția sa ar fi înființat un spital improvizat în casa unde locuiește.

Între timp, doctorul care îl îngrijește pe sportiv spunea „Schumacher face încă un tratament care poate dura până la trei ani. Este un plan pentru recuperare. Soția lui vede lucrurile foarte clar și face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiții”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button