fbpx

Masajul terapeutic la domiciliu

Oboseala cronică, anxietatea și emoțiile negative sunt cele care îți deteriorează starea de bine și te fac să devii apatic, nervos. Pentru a scăpa de ele trebuie măcar câteodată să apelezi la servicii de masaj profesionist. În plus, masajul este parte inerentă dintr-un mod sănătos de viață, alături de sport și alimentație echilibrată. Despre avantajele masajului terapeutic și de ce trebuie să-l faci măcar odată în trimestru, află în rândurile următoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scapă de stresul acumulat zi de zi

Indiferent de domeniul de activitate pe care-l ai și de meseria pe care o profesezi, cu siguranță nu ești scutit de problemele cu spatele sau cu oboseala cronică. Dacă nu există alte dificultăți de ordin medical, atunci o soluție bună pentru a înlătura senzația de greutate și a elimina stresul adunat de-a lungul unei perioade îndelungate de timp este apelarea la masajul terapeutic. Fiind profilactic, acesta diminuează senzația de apatie și te face să te simți mult mai energic. În plus, specialiștii îl recomandă chiar și persoanelor care au dificultăți de somn, pentru că după câteva ture de masaj, acesta se îmbunătățește vizibil.

Corectează-ți postura

În epoca globalizării și a muncii digitale, când ne petrecem 80% din timp în fața calculatorului, este din ce în ce mai important să avem grijă de postura și de coloana noastră vertebrală. Postura incorectă este nu doar un aspect inestetic al corpului, ci și un motiv de îngrijorare pentru sănătatea spatelui tău.

Grație masajului la domiciliu vei putea scăpa ușor de tensiunea adunată în mușchi și îi vei fortifica, astfel încât să sprijine bine coloana vertebrală și să se diminueze senzațiile neplăcute din spate.

Îți echilibrează tensiunea arterială

Dacă te numeri printre persoanele care luptă constant cu tensiunea arterială, cu durerile de cap și vrei să scapi de senzația de greutate din întreg organismul, atunci trebuie să știi că masajul e cea mai bună prevenție. Implicit, acesta ajută în cazul în care durerile de cap sunt din ce în ce mai puternice.

Un curs de masaj poate să te ajute să previi apariția problemelor sistemului circulator, să combați ateroscleroza sau să eviți insuficența cardiacă. Ședința de masaj terapeutic pune în mișcare tot sistemul tău circulator, astfel încât acesta se oxigenează mai bine și îți redă energia de care ai constant nevoie.

Îți crește imunitatea

Oricât de ciudat nu ar suna, dar masajul terapeutic îți îmbunătățește activitatea citotoxică a organismului, pregătindu-l de lupta cu tot felul de bacterii sau viruși. În plus, îți redă tonusul și te ajută să asimilezi substanțele organice mult mai bine. Dacă este completat și cu un regim alimentar corespunzător, dar și de unul sportiv, rezultatele nu întârzie să apară.

Acum poți să obții toate aceste beneficii direct de acasă, fără prea multe complicații. Programează-te pentru o sesiune de masaj la domiciliu oferit de terapeuții Shiro Massage. Alege să te răsfeți corect și plăcut. Așteptăm apelul tău la numărul de contact 062196888.

Shiro Massage – sănătate în fiecare atingere!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button