fbpx

„Lucrez 10 ore pe săptămână și câștig 760.000 de dolari pe an”. O femeie care trăiește pe un iaht povestește cum a ajuns bogată

O femeie de 33 de ani a ajuns să câștige 760.000 de dolari pe an, lucrând dar 10 ore pe săptămână. Trăiește alături de familia ei pe un mic iaht, și spune că a ajuns la independența necesară pentru a-și permite să trăiască așa cum dorește. Nu a fost însă mereu așa, dar o schimbare făcută la 22 de ani a adus-o în acest punct. Ea a vorbit pentru CNBC despre drumul pe care l-a parcurs până a ajuns să aibă aceste câștiguri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acum 11 ani era analist financiar și câștiga 40.000 de dolari pe an, bani din care abia reușea să își achite creditele pentru studii. La un moment dat a avut ideea de a face un blog despre bani, investiții și stil de viață. Așa a apărut Making Sense of Cents în 2011, despre care femeia spune că, la început, nici nu se gândea ce impact va avea, scrie digi24.ro.

Unsprezece ani mai târziu, blogul a crescut dincolo de așteptări, astfel că în ultimii cinci ani, ea a ajuns să încaseze în medie 760.000 de dolari pe an, oferind sfaturi despre cum să începi o investiție și ce decizii să iei pe parcurs.

„Eu și soțul meu am ajuns la independența financiară și am economisit suficient pentru a ne pensiona oricând ne dorim. Acest lucru mi-a permis să-mi trăiesc stilul de viață ideal: lucrez doar 10 ore pe săptămână și călătoresc pe barca noastră. Facem snorkeling și drumeții. Cel mai bine este însă că avem destul timp de petrecut cu fiica noastră de șase luni”, a povestit Michelle Schroeder-Gardner.

Ea a spus că blogul a început ca un hobby, dar la aproximativ șase luni după ce a început să scrie, a fost contactată pentru o campanie în urma căreia a câștigat prima sută de dolari. A început să studieze alți bloggeri care au făcut bani scriind. Așa că a postat mai des, a scris postări sponsorizate și a contactat firmele pe care le-a văzut că au colaborări cu alți bloggeri.

În doar doi ani a ajuns să câștige între 5000 și 10.000 dolari pe lună, mai mult decât atunci când câștiga fiind angajată. Și-a achitat împrumutul pentru studii, a renunțat la serviciul pe care-l avea și a început să se ocupe doar de blogul ei. A scris în fiecare zi și a început să colaboreze și cu alte bloguri, a ajuns la 110.000 de urmăritori pe Facebook, și la 161.000 de urmăritori pe Pinterest.

În 2016, a lansat primul ei curs cu sfaturi despre bloguri.

Ea are mai multe recomandări pentru cei care doresc să câștige bani din bloguri:

Scrie așa cum vorbești. Limbajul trebuie să fie pe înțelesul tuturor, astfel încât oamenii să simtă că au învățat ceva din ceea ce citesc și să revină. De asemenea, postările pe rețelele sociale trebuie să captivante. Să scrii cum ai vorbi cu un prieten, recomandă Michelle.

Diversifică sursele de venit – marketing, publicitate grafic sau vânzări de produse digitale.

Postează constant, pentru a atrage noi cititori și urmăritori și ține-i aproape pe cei loiali, cărora trebuie să le oferi mereu informații noi.

Scopul este de a face oamenii să-și dorească să revină pe blogul tău. Vrei să aibă suficientă încredere în tine pentru a cumpăra un curs sau un produs pe care l-ai recomandat. Întreabă cititorii despre ce doresc să citească mai mult sau ce întrebări au. Fă propria cercetare cu privire la subiectele de interes, include sfaturi utile, promovează și vinde numai produse în care ai la rândul tău încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button