fbpx

Legendara franciză „Fast and Furious” se încheie odată cu al 11-lea film

Legendara franciza „Fast and Furious”, cu Vin Diesel în rol principal, se încheie odată cu apariția celui de-al 11-lea film, ultimele două lungmetraje din serie urmând să fie regizate de Justin Lin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Legendarele filme din seria „Fast and Furious” au fost un adevărat succes nu doar pe piața americană, dar pe plan mondial. Acestea s-au menținut în top de fiecare dată și au fost unele dintre cele mai vizionate și așteptate filme de la adolescenți până la maturi.

Totuşi, asta nu înseamnă că universul cinematografic „Fast and Furious” o să dispară. Dacă filmele din serie îi au în centru pe Dominic Toretto, personaj interpretat de Vin Diesel, şi pe familia lui, Universal pregăteşte producţii spin-off centrate pe alte personaje din franciză, cum a fost deja „Hobbs & Show” (2019), în care apare personajele titulare interpretate de Dwayne Johnson şi Jason Statham.

Lin a mai regizat al treilea, al patrulea, al cincilea, al şaselea şi al nouălea film din coloana „Fast and Furious”. Anul acesta urma să fie lansat „F9”, cel mai recent film din serie, însă din cauza pandemiei cu coronavirus, data premierei a fost anulată pentru anul 2021.

Întreaga serie de filme a generat, până în prezent, încasări de aproximativ 5,9 miliarde de dolari. Cel mai de succes film din franciză a fost „Furious 7” (2015), care a generat încasări de 1,16 miliarde de dolari la nivel mondial, notează adevarul.ro

Articole asemănătoare

Back to top button