fbpx

Lasă grijile acasă și nu lăsa ploaia să „te învingă”. ZUGO îți recomandă 10+ evenimente la care să mergi în acest weekend

Deși soarele mai este „deranjat” de câteva picături de ploaie, tu nu lăsa asta să-ți strice planurile. Sunt multe activități pe care le-ai putea face și care îți vor încălzi ziua și sufletul. Așă că uită de rutină, ia-ți prietenii și hai la 10+ evenimente recomandate de ZUGO pentru acest weekend!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, 20 aprilie

13:00. Masterclass „Happy Easter”.Vino să creezi ouă, iepurași și alte decorațiuni din lemn, pe care le vei așeza la masa de Paști. Vei râde, asculta muzica și vei confecționa sub îndrumarea unui specialist.

15:00. Expoziție personală: Florile – rămășițele paradisului pe pământ.Ești invitat la o expoziție excepțională de pictură și instalații florale. Artista Razincov Tatiana va prezenta o colecție de lucrări originale care sfidează așteptările și conceptele despre artă din Republica Moldova.

17:30. Schimbă Punga Azi. Se anunță o revoltă împotriva pungilor de plastic! În această zi vor fi oferite gratis alternative pentru pungile de plastic – pungi durabile, refolosibile și cel mai important, prietenoase mediului înconjurător. Despre ce fel de pungi este vorba? Vorbim despre pungile ECO – torbe și „avosiki”.

19:00. Parfumierul. Vino la o doză de artă, teatru și liniște sufletească! Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Parfumierul” în regia Danielei Burlaca, după romanul cu același nume al lui Patrick Süskind.

20:30. Спаркл – ШОУ. Echipa „Pompierii liberi” deschide sezonul cu un program rock și va arăta mai multe trucuri de utilizare a scânteilor de la cărbune. Aceasta nu este pirotehnica, însă efectul va fi unul fascinant, promit organizatorii.

Duminică, 21 aprilie

11:00. Donează o jucărie unui copil bolnav de leucemie. În secția Oncohematologie a spitalului Oncologic sunt internaţi 19 copii cu diferite forme de leucemie. Asociaţia obştească „Viaţa fără leucemie” a venit cu ideea de a amplasa în hol o cutie cu jucării. Vino la târgul caritabil pentru a contribui la acest gest.

11:00. Deschiderea sezonului moto 2019. Pentru cei care motocicleta este o parte integrantă a vieții:
Odată cu încalzirea timpului, ești invitat în Piața Marei Adunări Naționale, pentru a te revedea cu semenii tăi și de a parcurge un marș al motoarelor.

12:00. Hai afară! – Yardsale. Yardsale anunță deschiderea sezonului! Primul târg stradal din acest an va avea loc în cea mai frumoasă ogradă din Chișinău – ograda renovată a Muzeului Național Etnografic. În program vor fi: Design-market cu diverse piese de vestimentație, târgul de flori, foodcourt cu bucate delicioase și altele.

14:00. TIC-Lab: Ateliere de design pentru mari și mici.Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” lansează un nou serviciu, care este destinat publicului de 9+ ani, care dorește să învețe cum să elaboreze postere, felicitări, invitații, semne de carte, prezentări electronice, colaje foto, video etc.

17:00. Giselle.Vino la un spectacol deosebit, care va avea loc la Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu, unde va dirija Svetlana Popov. Nu rata un eveniment inedit pentru a-ți petrece frumos weekendul.

18:30. Oscar și Tanti Roz.Oscar, un băiat de 10 ani, bolnav de leucemie, își petrece în spital ultimele 12 zile din viața sa. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în faţă, băiatul ştie că va muri. Singura care-i intră în voie este Tanti Roz, o infirmieră bătrână, neîntrecută în născocit poveşti moderne, adevărate lecţii de viaţă”. Află care este istoria de mai departe la un spectacol cu totul și cu totul inedit.

ZUGO vă urează un weekend însorit!

Articole asemănătoare

Back to top button