fbpx

„La Moldova acasă”, fructele-s mai gustoase. Susține producătorii țării noastre la un târg cu delicii autohtone

Moldova se poate mândri cu o roadă de fructe bune. Totuși, anul acesta, agricultorii noștri trec printr-o perioadă grea, din cauză că nu pot vinde sutele de kilograme de struguri și mere. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a le mai lua un pic din greutatea ce o duc pe umeri, „Klumea” organizează evenimentul plin cu delicii „La Moldova acasă – Târg de struguri locali”, unde vor participa mai mulți producători autohtoni, care-și vor pune în vânzare strugurii, pentru publicul larg. Fructele delicioase, culese de pe meleagurile noastre, vor putea fi cumpărate la ladă, începând cu 5 lei/kg.

„În timp ce la supermarket se aduc struguri de import și se vând scump, ai noștri struguri se pierd prin depozite. Am auzit apelul de ajutor al producătorilor locali de struguri și am decis să nu rămânem indiferenți. Până la următoarea roadă mai e mult de așteptat, așa că veniți să vă faceți plinul de Moldova!”, îndeamnă organizatorii.

Dacă vrei să fii solidar cu cei care lucrează cu dragoste pământurile noastre și cresc cei mai dulci struguri, atunci nu rata evenimentul de pe 24 martie curent, ora 18:00, din Parcul Catedralei din Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button