fbpx

La două luni după rapel, actorul român Alexandru Arșinel a ajuns la spital. Are o formă ușoară de COVID-19

Celebrul actor Alexandru Arșinel a ajuns la spital la două luni după ce și-a făcut vaccinul contra COVID-19. Potrivit presei române, actorul are o formă ușoară de COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Maestrul a fost internat săptămâna trecută, împreună cu soția. Acesta le-a relatat jurnaliștilor că nu se simțea bine și a chemat Ambulanța, transmite libertatea.ro. Potrivit lui, actualmente medicii fac tot ce le stă în puteri pentru a-l externa până la Paște, astfel încât să poată petrece sărbătorea alături de familie.

Specialiștii români explică faptul că există persoane vulnerabile, care nu întotdeauna dezvoltă un nivel suficient al anticorpilor pentru a nu se infecta, informează hotnews.ro. Vlad Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de imunizare de peste Prut, a declarat că, în pofida acestui fapt, „vaccinarea protejează împotriva unei forme grave, a complicațiilor și a riscului de deces”.

Alexandru Arșinel are 81 de ani. Anterior, acesta a suportat un transplant de rinichi și o intervenție la inimă. Actorul este cunoscut publicului din Republica Moldova în special pentru colaborările pe care le-a avut cu Stela Popescu.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button