fbpx

La 68 de ani a decis să vorbească: O femeie îl acuză pe cântărețul american Bob Dylan că ar fi agresat-o sexual când ea avea 12 ani

Cântărețul și compozitorul american Bob Dylan a fost dat în judecată de o femeie care susține că acesta ar fi abuzat-o sexual în 1965. Pe atunci presupusa victimă avea doar 12 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ea acuză muzicianul că i-ar fi oferit droguri și alcool. Ulterior, acesta ar fi abuzat-o de mai multe ori în apartamentul lui, amplasat în Hotelul Chelsea din New York.

Reprezentanții muzicianului infirmă acuzațiile, conform Digi24, cu referire la BBC. „Nu sunt adevărate și vor fi combătute”, punctează aceștia

Procesul a fost intentat la Curtea Supremă din New York. Conform sursei citate, una dintre legile americane le permite persoanelor care ar fi fost abuzate sexual în copilărie să obțină dreptate împotriva agresorului lor chiar dacă presupusa infracțiune s-a prescris.

Așadar, presupusa victima, care are inițialele J. C., de 68 de ani, afirmă că artistul i-ar fi provocat „traume psihologice și emoționale”. Deocamdată nu se cunoaște ce solicitări a înaintat aceasta și ce despăgubiri cere.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button