fbpx

Kinder își închide fabrica de ciocolată din Belgia din cauza unui focar de salmonela

Autoritățile belgiene au ordonat închiderea unei fabrici de ciocolată Kinder, suspectată a fi în spatele unui val de cazuri de salmonela în mai multe țări europene și SUA, scrie The Guardian.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Ferrero a emis o declarație în care își cere scuze pentru valul de cazuri de salmonela, confirmând suspendarea operațiunilor fabricii sale situate în sud-estul orașul Arlon, Belgia.

Autoritatea belgiană pentru siguranța alimentară a menționat într-o declarație că s-a ordonat închiderea fabricii „în urma constatărilor din ultimele ore cum că informațiile furnizate de Ferrero sunt incomplete”. Astfel, a fost ordonată retragerea întregii producții Kinder.

Instituția declară că va autoriza redeschiderea numai după ce se va concluziona că unitatea respectă toate normele și cerințele de siguranță alimentară.

„Regretăm profund această problemă. Cerem cele mai sincere scuze tuturor consumatorilor și partenerilor noștri de afaceri și le mulțumim autorităților de siguranță alimentară pentru îndrumările lor valoroase”, a declarat gigantul italian Ferrero.

 

Articole asemănătoare

Back to top button