fbpx

Kim Kardashian, îngrijorată pentru soțul său, Kanye West. „A suferit o pierdere și trebuie să gestioneze tulburarea bipolară”

Kim Kardashian se arată îngrijorată pentru soțul său și cere înțelegere față de comportamentul acestuia din ultima perioadă. Vedeta a amintit că West a fost diagnosticat cu tulburare bipolară, dar a mai avut și alte perioade triste în viața sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rapperul american a anunțat recent că va candida la alegerile prezidențiale, iar într-un interviu a declarat că nu crede în vaccinuri, considerându-le cipuri sau semnul diavolului. Acesta a continuat să facă pe rețele diverse postări controversate, ba mai mult – a susținut că încearcă de un an să divorțeze de Kim, cea care ar fi încercat să-l închidă într-un spital.

Așadar, pentru prima dată, Kim a venit cu explicații referitor la comportamentul soțului său, pe Instagram Stories.

„Cei care îi sunt apropiați lui Kanye știu ce simte și înțeleg că uneori cuvintele sale nu se aliniază cu intențiile lui. Cine înțelege bolile mintale sau comportamentul compulsiv știe că familia nu are nicio putere pentru a face ceva, mai puțin în cazul în care acel membru al familiei este minor.

Înțeleg că acum Kanye este criticat pentru că e o persoană publică, iar acțiunile sale pot stârni reacții vehemente. Este o persoană genială, dar complicată, care – pe lângă presiunea de a fi un artist și un om de culoare – a suferit pierderea dureroasă a mamei lui și trebuie să gestioneze presiunea și izolarea cauzată de tulburarea bipolară”, a scris Kim Kardashian.

Menționăm că, în 2016, Kanye West a acceptat să fie internat într-un spital psihiatric după un episod compulsiv.

Kanye Omari West este un rapper, singer, songwriter, producător muzical, compozitor de muzică, creator de modă și antreprenor american. Crescut în Chicago, West a devenit cunoscut ca producător la Roc-A-Fella Records la începutul anului 2000. Soția acestuia este actrița Kim Kardashian – împreună cu ea are patru copii.

CITEȘTE ȘI:

Kanye West ar inteționa să îl numească pe Jay-Z vicepreședinte dacă câștigă alegerile

Articole asemănătoare

Back to top button