fbpx

Kanye West se pregătește să fie președinte. Cine l-a îndrumat să candideze și ce părere are despre vaccinuri?

La câteva zile după ce și-a uimit fanii cu vestea că vrea să fie președintele SUA, Kenye West a făcut mai multe declarații în această privință, în cadrul unui interviu pentru Forbes.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Celebrul rapper nu are încă nimic pregătit pentru programul său politic, pentru că – spune el – lasă totul pe seama lui Dumnezeu. Totuși, Kanye a stabilit deja sloganul: „YES” (tr: DA). Producătorul muzical a dezvăluit și cine l-a îndrumat să candideze la alegeri.

„Dumnezeu mi-a deschis ochii și a spus că este timpul (să candidez – n.r.)”, a declarat el pentru sursa citată.

De asemenea, americanul spune că va fi candida independent: „Aș participa din partea Republicanilor, dacă nu ar fi Trump candidatul lor”.

Cât despre șansele de câștig, Kanye spune că, la fel, decizia îi aparține lui Dumnezeu.

„Să vedem dacă voi fi desemnat președinte în 2020 sau în 2024 – pentru că Dumnezeu desemnează președintele. Daca voi câștiga anul acesta, e voința lui Dumnezeu. Dacă voi câștiga în 2024, e voința lui Dumnezeu”, a precizat el.

Politica externă zice că o lasă pe plan secund, iar asta pentru că: „Mă concentrez să protejez America mai întâi, cu armata noastră măreață”.

Jurnaliștii de la Forbes l-au întrebat pe rapper și referitor la pandemia de COVID-19. Drept urmare, el a susținut că a fost bolnav de acest coronavirus în februarie, dar – chiar și așa – nu pare sigur de vaccinuri.

„Atât de mulți copii sunt vaccinați și paralizează… Așa că sunt extrem de precaut când aud că vor învinge coronavirusul cu un vaccin. Acesta este semnul diavolului. Vor să pună cipuri în noi, vor să ne facă tot felul de lucruri, să nu mai putem ajunge în Rai”, a declarat artistul.

Întrebat dacă anunțul despre faptul că vrea să fie președinte nu e decât o „cascadorie” pentru a-și atrage publicitate în pragul lansării unui nou album – conform ipotezelor din ultimele zile – Kanye a dat asigurări că nu este adevărat.

Kanye Omari West este un rapper, singer, songwriter, producător muzical, compozitor de muzică, creator de modă și antreprenor american. Crescut în Chicago, West a devenit cunoscut ca producător la Roc-A-Fella Records la începutul anului 2000. Soția acestuia este actrița Kim Kardashian – împreună cu ea are patru copii.

CITEȘTE ȘI:

După Kanye West, Paris Hilton și Hillary Duff se văd șefe la Casa Albă? Mesajele publicate de actrițe pe Twitter

Articole asemănătoare

Back to top button