fbpx

Johnny Depp anunță un nou proiect, după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard

La o săptămână după încheierea intens mediatizatului proces de defăimare împotriva fostei sale soţii, Amber Heard, Johnny Depp a anunţat că va lansa pe 15 iulie un album cu rockerul englez Jeff Beck, informează vineri AFP și Agerpres.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Numit „18”, albumul va conţine 13 piese, în mare parte cover-uri de la Beach Boys, Marvin Gaye sau Velvet Underground, potrivit unui comunicat emis de Depp şi Beck.

Acesta va include, de asemenea, două melodii scrise de Johnny Depp, în vârstă 59 de ani, „This is a Song for Miss Hedy Lamarr” şi „Sad Motherfuckin’ Parade”.

Jeff Beck, unul dintre prietenii lui Depp

Cei doi s-au întâlnit în 2016, legătura dintre ei devenind mai strânsă datorită „maşinilor şi chitarelor”.

„Când Johnny şi cu mine am început să cântăm împreună ne-a aprins spiritul tineresc şi creativitatea”, a declarat Jeff Beck, în vârstă de 77 de ani, scrie hotnews.ro.

„Glumeam spunând că ne-am simţit ca şi cum am avea din nou 18 ani, aşa că acesta a devenit şi titlul albumului”, a adăugat artistul.

Aceasta nu este prima incursiune a lui Johnny Depp în muzică – actorul a înregistrat şi efectuat turnee timp de mai bine de un deceniu cu Hollywood Vampires, un „supergrup” căruia i-a pus bazele alături de Alice Cooper şi Joe Perry.

„Este o onoare extraordinară să cânt şi să scriu muzică cu Jeff, unul dintre cei mai mari, pe care acum am privilegiul să-l numesc fratele meu”, a declarat Johnny Depp, în prezent invitat special în turneul lui Jeff Beck în Europa.

Johnny Depp își reface viața după proces

Săptămâna trecută, Johnny Depp a ieşit învingător în procesul său dur şi foarte mediatizat intentat fostei sale soţii Amber Heard.

După aproximativ 13 ore de deliberări într-un tribunal de lângă Washington, juriul i-a dat dreptate vedetei din „Piraţii din Caraibe” pentru toate cele trei motive ale procesului de defăimare, acordându-i despăgubiri de 15 milioane de dolari.

Cei şapte juraţi au decis, de asemenea, că avocatul lui Johnny Depp a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i acesteia o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Unul dintre avocații lui Heard a declarat după încheierea procesului că actrița din „Aquaman” nu are suma necesară pentru a plăti despăgubirile stabilite de jurații americani.

Actrița și-a exprimat „dezamăgirea inimaginabilă” față de deznodământul procesului, acuzând jurații că au ignorat „un munte de dovezi” prezentate de avocații ei.

 

Articole asemănătoare

Back to top button