fbpx

Instagram are o nouă funcție. Ce vei putea face de acum pe platforma de socializare

Funcția de fixare a grilei Instagram este acum implementată pentru toți utilizatorii. O poți folosi pentru a prezenta până la trei imagini sau Reels deasupra grilei tale de fotografii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma unui test care a început în aprilie, Instagram a început să lanseze fixarea pe grilă, o nouă modalitate prin care utilizatorii pot evidenția postările pe care doresc să le vadă alții. Când fixezi o imagine, aceasta va apărea deasupra grilei de fotografii pe pagina de profil. Este posibil să prezinți până la trei piese de conținut în acest fel. Pentru a începe fixarea, atinge pictograma cu trei puncte de deasupra unei postări individuale și apoi selectează „fixează în profil”.

Lansarea fixării anumitor postări în grilă coincide cu adăugarea de noi funcții la Reels pe Instagram și Facebook. De asemenea, acum este posibil să adaugi stickere interactive la clipurile tale și să îți imporți propriul audio. Meta a extins, de asemenea, durata maximă a Reels la 90 de secunde.

Instagram lansează o funcție nouă

Vorbind despre toate schimbările, șeful Instagram Adam Mosseri a spus pe Twitter că le va facilita creatorilor să se implice și să-și împărtășească munca cu fanii. El a adăugat că compania caută mai multe modalități de a le oferi utilizatorilor control asupra paginilor lor de profil.

De ceva vreme, aplicația Instagram îți permite deja să fixezi poveștile preferate deasupra grilei tale de fotografii, în partea de sus a profilului, ca o modalitate de a le salva după data de expirare.

Instagram lansează, de asemenea, opțiunea de a crea și de a dona pentru strângeri de fonduri prin Reels. Utilizatorii din peste 30 de țări pot adăuga acum un link pentru ca oamenii să doneze la peste 1,5 milioane de organizații nonprofit. Instrumentul de strângere de fonduri a fost disponibil în Stories și în streamurile live în ultimii doi ani.

Articole asemănătoare

Back to top button