fbpx

Încarcă-te cu energie, căci se apropie un nou weekend. ZUGO îți recomandă 10+ evenimente, pentru un final de săptămână de neuitat

Chiar dacă nici nu ai observat cât de repede a trecut timpul, un nou weekend bate deja la ușă, așa că nu ezita să profiți de el din plin. ZUGO are grijă ca fiecare clipă pe care o petreci să fie cât mai frumoasă și colorată, iar anume din acest motiv ți-a pregătit o listă de 10+ evenimente la care poți merge în acest sfârșit de săptămână.

Sâmbătă, 18 mai

15.00. Olympic Fest 2019Amatorii de mișcare și stil sănătos de viață sunt îndemnați să se echipeze cu sticle cu apă și multă energie, pentru că în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc unul dintre cele mai așteptate maratonuri sportive, Olympic Fest 2019.

17.00. Noaptea Europeană a Muzeelor. Vino și bucură-ți ochii cu cele mai frumoase exponate din muzeele din Moldova. Poți veni la eveniment fără niciun leu în buzunar, întrucât intrarea este gratuită pentru orice categorie de vizitatori.

17.00. Live Music at Tucano CoffeeDacă ai avut o săptămână încărcată și stresantă, o porție de muzică live este exact ceea de ce ai nevoie. Delectează-te cu vocaliști și instrumentaliști de peste hotarele țării la Tucano Coffee Kenya.

18.00. POT Music 2019 – Semifinala 3Dacă îți place muzica rock și vrei să-i susții pe cei care fac primii lor pași pe această cale, nu rata cea de-a treia semifinală a concursului. Pe scenă își vor da întâlnire trupe rock care abia așteaptă să te cucerească, iar fiecare din cei prezenți la eveniment își va putea vot favoriții.

10.00. Tusovkaculinară’19Marii amatori de artele culinare pot veni și sâmbătă să vadă expoziția de gustoșenii pe care au pregătit-o organizatorii. Pe lângă deliciile care îți vor lăsa gura apă, vei putea fi și martorul unei bătălii între bucătarii șefi, dar și o vei putea admira pe „Lady in pasta” în spectacolul culinar cu același nume.

Duminică, 19 mai

10.00. Street Food & Wine FestivalÎncepe ziua de duminică cu o doză de energie, la propriu. Pe strada pietonală Eugen Doga te așteaptă un festival gastronomic cu cele mai diverse bucate și cel mai rafinat vin autohton.

10.00. TEST DRIVE plăci SUP la lacul Valea MorilorSe apropie sezonul estival, iar cei care vor să se pregătească moral și fizic pentru vară, pot încerca o nouă activitate: plutirea pe plăci SUP. Poți face chiar tu un test drive, căci este absolut gratuit.

16.00. Concert De CaritateÎn ziua de duminică, fă o faptă bună și ajută-i pe copiii de la orfelinate, prin vizionarea unui concert de caritate. Pe scena Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” vor evolua trupe de dans popular, modern, oriental, dar și hip-hop și break dance.

18.00. #12 CONCERT marca BLACK & WHITEPentru ziua de duminică, băieții de la Black&White ți-au pregătit un concert de zile mari pe scena Teatrului Național de Operă și Balet. Atât dansatorii profesioniști, cât și elevii acestora vor avea grijă să umple sala cu energie pozitivă.

19.00. „Invitația la Vals”În seara de duminică, Teatrul Geneza Art te invită să vezi „valsul” pe care ți l-au pregătit. Spectacolul, montat pe baza romanului lui Mihail Drumeș, te va cuceri cu sinceritatea emoției pe care o transmite și cu jocul celor mai buni actori ai teatrului.

Articole similare

Close