fbpx

În ajunul alegerilor, ești chemat în PMAN „La protest cu familia”. Ia cu tine perechile de încălțaminte ale rudelor plecate peste hotare

Pe 23 februarie, cu o zi înainte de alegerile parlamentare și referendumul consultativ, ești invitat „La protest cu familia” în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Organizatorii te îndeamnă să iei cu tine perechile de încălțaminte ale rudelor plecate peste hotare „nu de bunăvoie, ci plecate de viață grea”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Vino să îi reprezinți pe cei care au plecat dn cauza sărăciei. Vino să îți arăți susținerea pentru cei care vor face sute de km doar pentru ca să poată să își exprime votul. Vino să îți arăți susținerea pentru toți cei care au pașaportul expirat și nu vor putea vota. Vino să îi îndemni să meargă să voteze.

Pentru că dacă duminică, și ei și tu veți sta acasă, nimic nu se va schimba. Nici pentru tine și nici pentru ei”, scriu organizatorii în descrierea evenimentului.

De altfel, se menționează că protestul va fi unul pașnic și mut, întrucât nu se va scanda nimic, nu se vor ține discursuri și nu vor fi microfoane.

Amintim că duminică, pe 24 februarie, vor avea loc alegerile parlamentare desfășurate, în premieră, conform unui sistem electoral mixt. Totodată, cetățenii vor putea participa și la referendumul consultativ inițiat de PD.

Articole asemănătoare

Back to top button