fbpx

horoscop | Unii primesc mulți bani, iar alții leagă noi prietenii. Ce ne prezic astrele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna viitoare va fi plină de surprize pentru mai multe zodii. Unii vor primi sume impunătoare de bani, iar alții vor lega prietenii noi sau își vor revedea amicii cu care nu au comunicat de multă vreme. Pe plan profesional se prevăd schimbări pentru cei care știu să acționeze cu ambiție și au scopuri determinate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbecii încep foarte bine săptămâna și obțin succes financiar încă de luni. Discuțiile de marți și miercuri trebuie să aibă argumente și să lase loc și celuilalt să-și spună punctul de vedere. Vineri nativii realizează ceva ce își doresc de mult timp, iar în weekend au parte de o petrecere pe măsură.

Taurii au o săptămână foarte bună din toate punctele de vedere. Sunt foarte convinși că deciziile pe care le iau, acțiunile pe care le întreprind sunt minunate și sunt foarte inspirați în ceea ce fac. Marți sau miercuri discuțiile cu un prieten ating subiecte sensibile.

Gemenii au o săptămână în care pun mult accent pe ambiție și voință, au scopuri clare și se mobilizează. Nativii sunt mult mai implicați și mai hotărâți să rezolve o mare parte din treburile care le dau bătăi de cap, unele de natură financiară, altele parteneriale.

Racii au o săptămână cu multe informații care vin de la persoane cu care n-au mai discutat de mult timp sau care se află la mare distanță. Marți și miercuri nativii trebuie să fie atenți la sănătate. Astrele le recomandă racilor să se odihnească mai mult și să petreacă weekendul cu familia sau persoana iubită.

Leii se gândesc la profit și fac speculații financiare, manipulează cu obiecte de valoare, proprietăți. Luni nativii iau decizii importante și își impun opinia. La sfârșitul săptămânii leilor nu le este recomandat să pornească în călătorii lungi.

Fecioarele sunt într-o formă foarte bună, primesc complimente și țin cont de dorințele pe care le au. Astrele le recomandă să-și prețuiască valoarea. Marți și miercuri sunt posibile contacte cu autoritățile, iar la sfârșit de săptămână ar putea primi vești bune de la rudele apropiate.

Balanțele muncesc mult și sunt cam agitate. Astrele le recomandă să aibă grijă cum se comportă cu oamenii din anturaj, deoarece succesul lor depinde de aceștia. În weekend nativii ar putea primi invitație la o ceremonie legată de căsătorie, logodnă sau nașterea unui copil.

Scorpionii au multe idei și soluții ingenioase pentru proiectele la care lucrează. Nativii sunt foarte motivați să reușească. Luni, aceștia vor avea întâlniri importante, iar rezultatele vor fi vizibile încă mult timp. Vineri se prevăd situații interesante pe plan personal, deoarece scorpionii își pot întâlni o iubire mai veche.

Săgetătorii se gândesc mult la casă și familie. Aceștia sunt foarte prudenți la serviciu, nu riscă și nu se implică în discuții contradictorii. Joi primesc o sumă impunătoare și calculează minuțios cheltuielile. Weekendul vine cu surprize din parte prietenilor sau omului drag.

Capricornii au multe întâlniri, discuții și analizează orice situație din mai multe puncte de vedere. Familia este foarte importantă pentru aceștia nativi, de aceea decid să organizeze o vacanță cu cei apropiați și să plece undeva departe de casă.

Vărsătorii simt foarte bine oportunitățile profesionale și își valorifică la maxim capacitățile. Astrele le recomandă nativilor să fie discreți, să analizeze și să acționeze energic. Joi și vineri vărsătorii ar putea simți puțină oboseală.

Peștii se mobilizează la maxim și obțin succes pe plan profesional. La început de săptămână nativii fac cunoștință cu o persoană interesantă care le dă lumea peste cap. Totuși, astrele le recomandă să fie realiști și să nu își creeze iluzii, ca să nu sperie fericirea.

Articole asemănătoare

Back to top button