fbpx

Google știe unde ești 24/7. Mai nou, acum și „ascultă” utilizatorii

Cei de la Google au luat aminte în sfârșit de dorințele publicului și schimbă modul de abordare a secțiunilor Google News. Iată că Google ne ascultă totuși și ține cont de părerile noastre, ca simpli vizitatori!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De acum încolo, utilizatorii vor avea parte, așa cum de multe ori și-au exprimat dorința, de o experiență mai adaptată propriilor nevoi și caracteristici.

Google News este unul dintre cei mai populari agregatori de știri de pe internet. Preia cele mai mari știri dintr-o gamă largă de subiecte — divertisment, afaceri, sport, sănătate etc. — și le formatează într-un mod care poate fi derulat și ușor de citit. Ei bine, se pare că gigantul Google schimbă acum modul în care prezintă oamenilor ceea ce se întâmplă în lume, scrie playtech.ro.

Printre altele, cel mai important aspect este că se va pune accentul pe știrile locale care apar în prim-plan utilizatorului.

Ce trebuie să afli acum, dacă folosești des Google pentru a te informa

Vei primi astfel informații de interes din zona ta și ai posibilitatea de a selecta mai multe zone de interes, dacă vrei să fii la curent cu evenimente care au loc, de exemplu, în orașele de proximitate.

De asemenea, identitatea vizuală este supusă schimbării. Pagina pare a fi mult mai practică, mai simplu de folosit, mai curată, cum afirmă specialiștii. Pentru moment, schimbarea este opțională. Când accesezi Google News, vei vedea un banner în partea de sus a paginii care face publicitate noului aspect Google News. Pur și simplu poți da clic pe „Încercați” și vei fi transportat la noul aspect Google News. În cele din urmă, totuși, este inevitabil ca noua versiune să devină implicită. Cel puțin momentan, dacă nu-ți place noul stil, poți reveni la cel vechi!

De asemenea, specialiștii vorbesc și despre faptul că noua reproiectare a hub-ului Google ar putea fi un plus de imagine important, ce ar avea potențial de a atrage mai mulți vizitatori interesați de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Rămâne de văzut dacă aceste așteptări se vor materializa!

Articole asemănătoare

Back to top button